Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi păcătoşii după mare mila Ta!
|| English || Româneşte ||
Sfântul Arhanghel Mihail
†   Bine aţi venit pe site-ul Cuvânt Creştin
"Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii."  (Ioan 8:12)
"Eu sunt păstorul cel bun. Păstorul cel bun îşi pune sufletul pentru oile sale."  (Ioan 10:11)
"Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie."  (Marcu 8:34)
"Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul."  (Ioan 13:34)
Sfântul Arhanghel Gavriil

Despre site


Înainte de a da informaţii referitoare la acest site, vreau să Îi mulţumesc Domnului pentru ajutorul pe care mi l-a dat în construirea acestuia. Nimic nu puteam face fără ajutorul Său. Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, slavă Ţie!

Acest site a fost creat cu scopul de a împărţi resurse creştine cu folos pentru sufletele tuturor. Se doreşte a fi un site simplu, accesibil şi uşor de utilizat.

Data lansării: Duminică, 27 aprilie 2008, Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.


Varianta în limba engleză nu este încă funcţionabilă.

Prezentarea secţiunilor din meniu:

  • Învăţături şi teme creştine: Această secţiune cuprinde învăţături ale Mântuitorului, ale Apostolilor, ale Sfinţilor Părinţi, ale duhovnicilor şi dezbaterea anumitor teme creştine (deci aplicabilitatea în lumea contemporană a învăţăturilor care reprezintă hrană pentru sufletul omului). Izvoarele din care sunt luate învăţăturile sunt: Biblia, Filocalia, Patericul egiptean şi alte cărţi folositoare de suflet.
  • Mărturii: Aici se găsesc mărturii ale celor care s-au întors la Hristos şi au luat hotărârea de a îşi lua crucea şi de a îi urma Lui până la capăt. Puteţi participa la această secţiune trimiţând un e-mail cu mărturiile dumneavoastră la adresa site-ului: cuvantcrestin@gmail.com
  • Link-uri: Aici se pot găsi link-uri bogate în resurse creştine, în special link-uri grupate pe teme (Biblia online, catehism, icoane, cărţi creştine etc.).
  • Hub-uri: Această secţiune cuprinde adrese de hub-uri creştine. Pe aceste huburi se poate intra folosind programul DC++ (programul pe care îl recomand este ApexDC++ care poate fi descărcat de la acest link: http://www.apexdc.net/download/ ).
  • Dicţionar teologic multilingv: Acest dicţionar nu se doreşte a fi unul exhaustiv, ci mai degrabă un mic dicţionar. Conţine termeni creştini cât şi anumite detalii cu privire la aceştia. Scopul principal este de a oferi în paralel echivalentul termenilor în 3 limbi: română, engleză, franceză.

Ultima actualizare: 25 octombrie 2009

Îmi doresc ca acesta să fie un site pe care să îl accesaţi cu plăcere şi să vă fie folositor în dobândirea hranei sufleteşti.
Doamne ajută!